• 4 Oplossingen voor ruimteproblemen...
    Wij denken niet in problemen maar in oplossingen. U geeft uw wensen aan, wij zorgen voor de oplossing en de uitvoering.
  • 5 Geen complete verbouwing maar een mooi kwaliteits tuinset?
    Ook deze verzorgen wij voor zeer concurerende prijzen.
  • 6 Een nieuwe dakkapel.....
    Laat uw verbazen over de ruimtewinst van een dakkapel. Wij verzorgen de levering plaatsing en afwerking.
Een klein kijkje in de keuken van Reinsmabouw.


Hieronder vindt u een aantal van de door ons gerealiseerde projecten. Wij hebben deze hier in volgorde van afronding geplaatst. De meest recente staat bij ons bovenaan. Mocht u zelf klant zijn van Reinsmabouw, en u heeft een foto en eventueel een kleine reactie die wij op de site kunnen plaatsen, dan kunt u deze mailen naar info@reinsmabouw.nl

Tuinkamer
Reinsmabouw heeft de laatste maanden diverse uitbouwen gerealiseerd. Een uitbouw vergroot uw woning en geeft u meer comfort en mooi meegenomen de waarde van uw woning stijgt. Ook kunt u ervoor kiezen om dit comfort in u tuin te realiseren in vorm van een tuinkamer. Deze tuinkamer in Batau-Zuid te Nieuwegein is gesplitst in een schuur voor opbergmogelijkheden en een mooie tuinkamer. De klant heeft hier gekozen voor douglas hout en zwart zweedsrabat. Deze tuinkamer is volledig geisoleerd waardoor u een mooie extra ruimte creeert.
zoom
Uitbouw Nieuwegein
Prachtige uitbouw gemaakt in Batau-Zuid, deze woning is aan de achterzijde over de gehele breedte voorzien van een uitbouw incl. lichtkoepels. De klanten hebben hierdoor een mooie ruime kamer met veel lichtinval gekregen.
zoom
Uitbouw Galecop Nieuwegein
Onlangs hebben we weer een mooie uitbouw opgeleverd. Deze klant wilde graag zijn woonkamer met 3 meter verlengen. Deze uitbouw hebben we naar de wensen van de klant uitgevoerd met een gedeeltelijk plat dak en een gedeelte pannendak voorzien van velux dakramen, hierdoor ontstaat er een mooie lichtinval in de kamer.
zoom
dakkapel Nieuwegein
Zeer fraaie zolderverbouwing gerealiseerd. Deze zolder hebben we vergroot met een ruim dakkapel, waardoor we twee mooie slaapkamers konden creeren.
zoom
Uitbouw en Opbouw Utrecht
Na ruim acht weken hard werken met enige tegenslag door het weer, zijn we in de afrondende fase belandt van deze fraaie uitbouw en opbouw. De woning is beneden aan de achterzijde 8m2 vergroot.Zo is er een grote woon-keuken gecreŽerd. Boven is er een opbouw geplaatst met een vaste trap naar deze verdieping, zodat we voor deze familie een mooie ruime kamer hebben gecreŽerd.
zoom

Vorige  1  2  3  4  5   Volgende

Reinsmabouw - 0639339551 - info@reinsmabouw.nl - algemene voorwaarden - sitemap - © 2013
Kozijnen Utrecht Kozijnen Nieuwegein Kozijnen IJsselstein Kozijnen Houten
Uitbouw aannemer Utrecht Uitbouw aannemer Nieuwegein Uitbouw aannemer IJsselstein Uitbouw aannemer Houten
Timmerman Utrecht Timmerman Nieuwegein Timmerman IJsselstein Timmerman Houten